Her på redaktionen tror vi på dig, og vi tror på det valg, du har taget. Vi tror på, at du ved, hvad der er det rigtige for dig, og når du vælger at læse på læreruddannelsen i Odense, så har du også taget et valg, der påvirker flere end blot dig selv. Det er vi utrolig taknemmelige for, og vi glæder os over, at du vil være med til at forme fremtidens Danmark. Det er ikke ligegyldigt, hvem de unge mennesker får som lærer, og at det netop er dig, kan vi kun glæde os over.

Når du vælger at studere i Odense, så vælger du også at give dig selv gode muligheder. Odense er en dejlig by, og du har truffet et valg, der vil give dig glæde og tilfredshed. I Odense kan du opleve både kultur og natur, og der er mulighed for alle muligheder for underholdning. I Odense vil du også kunne møde mange mennesker, og du vil opleve en by, hvor man kommer hinanden ved. Der er ikke noget at sige til, at det er blevet populært at flytte til Odense. Som du allerede ved, koster det heller ikke meget at bo i Odense, og det betyder, at du kan bruge dine penge på det, der er vigtigere. Det er noget, der vil komme dig til gode, for på denne måde kan du bruge dine penge på det, der er vigtigt. Når du læser på læreruddannelsen, fra du travlt, og jo mindre, du skal arbejde ved siden af, jo nemmere bliver det for dig. Den gave må du gerne give dig selv.

Odense er det rigtige valg for dig, som ønsker at finde den rette by, hvor du kan læse på læreruddannelsen. Du kan glæde dig til dit nye liv, for det er lige om hjørnet.