Læreruddannelsen i København starter to gange om året, og det er i januar og august, Hvornår du ønsker at starte op, er op til dig, men du kan nok se, at der er gode muligheder for at starte. Det kræver naturligvis et bestemt snit fra gymnasiet at komme ind på uddannelsen i København, men det har du sikkert allerede. Herefter er det blot op til dig at bestemme dig for, hvornår du ønsker at starte, og så søger du ind. Du behøver jo ikke starte med det samme, og hvis du gerne vil ud at rejse, inden du skal i gang med at studere igen, så er det bare med at gøre det.

Da læreruddannelsen starter op flere gange om året, giver det også en vis fleksibilitet og gode muligheder. Uanset hvornår du beslutter dig for, at du vil læse til lærer, så er der ikke lang tid, til du kan starte. På denne måde kan du nemt planlægge, hvornår det er, du vil i gang, og det vil også være til at finde et sted at bo. København kan jo, som de fleste ved, være en by, hvor det kan være svært at finde et sted at bo, og mange af stederne er rigtig dyre. Derfor er det nødvendigt med lidt research, men du må også vide, at hvis du er villig til at bo lidt længere væk, så er det nemmere at finde noget. Måske er det nemmest at finde et værelse i et bofællesskab med andre, og det kan også være, at du skal leje dig en lejlighed selv og så leje værelser ud til andre. På denne måde kan du lave dit eget bofællesskab.

Hvornår du ønsker at starte på læreruddannelsen er altså op til dig, men du kan lige så godt begynde at planlægge det i dag, for det giver dig flere muligheder. Når først du har på plads, hvornår du vil starte, så bliver det hele også nemmere. På denne måde vil du vide, hvornår det er tid til at ordne de forskellige ting, og din nye, kommende bopæl i eller omkring København vil være til stor nydelse for dig. Læreruddannelsen venter blot på dig og dine talenter og glæder sig til at uddanne dig til at være en del af fremtiden.