2019 er året, hvor flere danskere vil være lærer, end det nogensinde har været tilfældet. Flere steder kan man faktisk nå at tilmelde sig endnu, og ellers kan man jo blot hoppe med næste år. Det er en spændende uddannelse, der giver både meget brede og unikke muligheder, og der er derfor også mange gode grunde til at undersøge, om man gerne vil have en fremtid inden for dette felt. Hvorfor i alverden skulle man ikke ønske det? Det er et af de mest berigende job, vi har på denne klode.

Når man er lærer, er der også gode muligheder for at lave sport, når man underviser, hvis det er noget, man er til. Man kan i den forbindelse kigge forbi Gorilla sports og lade sig inspirere til noget godt udstyr. Det er ikke alle, der er vilde med sport, men der er mange, der er, og dem der er, bør også undersøge de forskellige muligheder for at bringe sport med ind i undervisningen. Man kan jo også sagtens få speciale i idræt, hvis det er noget, man hælder til. Muligheden er der i hvert fald for en lærer.

Selvom læreruddannelsens popularitet har været faldende over nogle år, så er den stærkt kommet tilbage og er igen ved at blvie en succes. Det er en god ting, for hvad i alverden skulle vi ellers gøre med vores børn og med fremtiden? Det er svært at finde et håb, hvis der ikke er nogle lærere, der er hverken dygtige eller kompetente, og hvis det kun er muligt at få uuddannede lærere til at undervise i skolen. Danmark har brug for mere end det, for det er vores børn, og dermed fremtiden, det gælder.

Når man skal finde ud af, om det at læse til lære er noget, der kan interessere én, så anbefales det, at man tager ud for at besøge en skole, hvor man kan uddanne sig. Man må meget gerne sætte en hel dag af til det, så man kan få nogle rigtig gode indtryk, og det kan naturligvis også kræve lidt overvejelser efterfølgende. For det er altid en stor beslutning at starte på en uddannelse, og sådan er det for alle. Det er en udfordring for de flerste at vælge den rigtige uddannelse, som passer netop til dem, og det er værd at tage med, når man føler sig usikker og er i gang med at tænke sig godt om.

Det er også vigtigt at huske på, at der ingen garantier er i livet, men at man nogle gange må tage en chance, og at man også må have tillid nok til at følge sin mavefornemmelse. Det vil nemlig vise sig altid at være det bedste!