Fra hele landet samles folk til efteruddannelse inden for lærerfaget. Mange mødes i København, hvor de fleste uddannelsespladser findes, men over hele landet er der mulighed for at blive både uddannet til lærer og efteruddannet, hvis man allerede er gennem sit uddannelsesforløb. Der er endda flyttet uddannelsespladser ud i landet, så uddannelserne kan blive mere tilgængelige.

Find det bedste it-system

Er du med til at styre uddannelse på et seminarium eller andetsteds, er det vigtigt, at I finder frem til et it-system, der kan styre jeres kommunikation med de studerende og holde styr på den interne kommunikation i øvrigt. Hos https://www.preciofishbone.dk/ kan I orientere jer om mulighederne for et optimalt intranet, der netop tjener dette formål. Med et intranet fra https://www.preciofishbone.dk/ er der alle muligheder for en effektiv intern kommunikation, vidensdeling og deling af dokumenter, så alt kan fungere optimalt.

Ikke mindst hvis I tilbyder efteruddannelse, er det vigtigt, at I kan tilbyde et system, der kan styrke kommunikationen på tværs af studerende og lærere. Folk sidder ikke nødvendigvis sammen, men skal have mulighed for at arbejde online lige så effektivt, som hvis de delte et klasserum. Det kan man et velfungerende intranet, så der er kun gode grunde til at anskaffe sig et optimalt system.

Læreruddannelsen i København