Når du vælger at tage din uddannelse i Aarhus, så vælger du også at give dig selv gode muligheder, og det er der jo netop gode grunde til at gøre. Når du ønsker at tage læreruddannelsen i Aarhus, så er det på uddannelsesinstitutionen VIA, at det foregår. VIA er moderne, og her kan du få den viden, du har brug for. Aarhus som studieby er også ualmindelig spændende, og her er rigtig mange muligheder for social udfoldelse. Da Aarhus også er en kulturel by, er der virkelig mulighed for at opleve meget, og det kan du gøre sammen med nye eller gamle venner.

Her på redaktionen mener vi, at det er et godt valg at læse i Aarhus, da det er en by, der har noget andet at byde på end de fleste andre byer. Byen er stor, men ikke så stor, at det gør noget, og man får hurtigt mange venner og bekendte. Aarhus er stille og rolig, og der er mulighed for mange forskellige typer af oplevelser. Om du er til det ene eller andet er ikke så afgørende, men det er naturligvis af betydning, at du er nysgerrig og ønsker at opleve.

Læreruddannelsen er en uddannelse for livet, og her vil du få rigtig meget at give til andre mennesker. Det er der mange, der ønsker, og det faktum, at du er en af dem, er af rigtig stor betydning. Det er naturligvis ikke for alle at læse til lærer, men det er for dem, der virkelig vil det, og det er dig. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit studie og din nye, kommende by. Du kan være sikker på, at når du vælger læreruddannelsen, så får du rigtig mange gode år i selskab med andre mennesker. Når du er færdig med atlæse, bestemmer du selv, om du vil blive i Aarhus, eller om du vil flytte et andet sted hen. Da hele Danmark har brug for gode lærere, vil det jo også være dejligt, hvis du senere flytter til en anden by, men det er ikke noget, du absolut behøver.

Det er spændende, hvor meget du kommer til at holde af Aarhus, og du kan jo sagtens invitere både venner og familie fra gamle dage, så de kan komme og besøge dig. Det betyder ikke noget, hvor de er fra, for i Aarhus er det nemt at finde billige overnatningsmuligheder, og der er noget for enhver smag. Hvor mange dage, familien og vennerne ønsker at tilbringe i Aarhus er op til dem, og de kan jo blive så længe, de ønsker, så I sammen kan opleve denne skønne og berigende by.

I Aarhus er du aldrig alene, og det vil du hurtigt få at mærke.