Når du skal studere i Aarhus, så skal du naturligvis også finde ud af, hvor du ønsker at bo, og det kan jo være svært. For det første handler det om at finde ud af, hvad du ønsker at bo i, og om du vil bo alene eller sammen med andre.

Når du studerer i Aarhus, er det muligt at få en ungdomsbolig eller et kollegieværelse, og det betyder, at du har mulighed for at få en bolig, der er rigtig billig, og hvor det samtidig er muligt at være social med andre. Du kan også vælge at leje en lejlighed i byen, og du kan vælge at bo på et værelse i en lejlighed sammen med andre mennesker. Det kan også være, du har mod på at købe en lejlighed, og her kan både en ejerlejlighed og en andelsbolig være værd at kigge nærmere på. Der er rigtig mange muligheder, og det er op til dig at undersøge, hvad det er, du foretrækker. Når først du bliver klogere på det, bliver det hele nemmere. Hvis du ønsker at bo i en ungdomsbolig eller et kollegieværelse, skal du blot skrive dig op på en venteliste, og da det ikke koster noget, er det både nemt og uforpligtende. Vi anbefaler dig, at du skriver dig op på ventelisten minimum 6 måneder før, du skal starte på studiet.

Da læreruddannelsen også er en uddannelse, hvor man rigtig nemt møder nye mennesker, så kan det også være, at du her møder nogen, der kender til gode boliger i byen, som du kan leje, og der er jo ikke noget, der hindrer dig i at leje en bolig midlertidigt, indtil du bliver klogere på, hvad det er, du vil. På denne måde har du god tid, og det er ikke så svært at finde et lille værelse. Det er blot op til dig at finde ud af, hvor i byen, du vil bo, og hvor langt du eventuelt er villig til at bo fra byen. Jo længere væk fra byen, du vil bo, jo nemmere bliver det at få et sted, som samtidig heller ikke koster mange penge.

Det kan kort og godt siges, at mulighederne er uendelige i Aarhus, og at du blot skal gå på jagt.