Når du gerne vil læse til lærer, så vil du sikkert også gerne vide, hvor det er, du kan blive lærer henne. Der er mange muligheder, og der er sikkert flere, end du ved, og derfor er det rigtig godt, at du er her og læser med, for på denne måde bliver du meget klogere, end du tidligere var. At blive lærer er nemlig mere end bare det at være folkeskolelærer, og særligt når det er jul, er det rigtig sjovt at være lærer. Uanset hvor du underviser henne, kan du bringe julen med ind i klasselokalet, og der er på denne måde rig mulighed for, at alle dem, du underviser, kan iklæde sig Nissekostumer og have det rigtig sjovt. På denne måde vil dagen på alle måder være sjovere.

Som du sikkert allerede ved, kan du naturligvis undervise i den almindelige folkeskole, når du er uddannet lærer. Du kan dog også undervise i friskoler og andre små skoler, ligesom du kan undervise på forskellige former for specialskoler. Du kan ikke undervise i gymnasiet, så hvis det er det, du gerne vil, så skal du i stedet tage på universitet for at læse.

Da læreruddannelsen giver mange muligheder, er der rig mulighed for at komme til at undervise der, hvor du vil. Du skal naturligvis ikke være afskrækket af at undervise i folkeskolen, men det kan også være, at du har et stort ønske om at undervise i en friskole. En friskole er anderledes end en almindelig folkeskole, og hvis ikke du allerede kender til friskoler, kan du lægge et besøg forbi en aF landets mange friskoler for at se, hvad det er for noget. Der findes friskoler i og omkring de fleste byer, og hvis du undersøger på Google, hvor mulighederne er, kan du tage hen til den, der ligger tættest på dig. Du kan med en læreruddannelse også vælge at undervise på en efterskole, og det kan jo være rigtig spændende, da der her findes et meget større sammenhold – både mellem elever og mellem lærere.

Da der er mange muligheder, når først man har en læreruddannelse, behøver man på ingen måder undervise det samme sted resten af livet. Det er en dejlig ting, for på denne måde vil man altid blive udfordret, og der er ligeledes altid mulighed for at gøre noget andet, end man plejer. Man skal dermed ikke være bange for at kaste sig ud i læreruddannelsen, da den åbner mange muligheder, og man kan næsten sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvor det er, man gerne vil undervise. Det skader aldrig at sende en jobansøgning til det sted, hvor man allerhelst vil undervise, for man har intet at tabe.