Når du har valgt, at du vil tage læreruddannelsen i København, så skal du naturligvis også finde ud af, hvor det er, du ønsker at bo. Det i sig selv kan være et svært valg, og det kræver naturligvis, at du vælger at besøge byen. Måske vil du besøge den en enkelt dag, og måske har du tid til at besøge den i flere dage. Jo længere tid, du har i byen, jo større sandsynlighed er der for, at du finder ud af, hvor det er, du gerne vil bo.

Da København har rigtig meget at byde på, er det nødvendigt at finde ud af, hvilke områder der tiltaler dig. På denne måde kan du sikre bedre trivsel for dig selv, og det er jo nødvendigt, når du skal bo og leve i byen i flere år. Det kan godt være, du allerede bor i København eller bare i nærheden, men det kan også være, at du kommer fra den anden ende af landet, og intet kendskab har til byen på forhånd.

Der er mange områder i og omkring København, der er anbefalelsesværdige, og vi synes særligt, at det kan være værd at se nærmere på Frederiksberg. Det er et stort, spændende og åbent område, hvor der er plads til enhver, men det er måske også værd at være opmærksom på, at det kan være svært at få et sted at bo i netop denne bydel, da den er meget eftertragtet. Det kan også være værd at se nærmere på området omkring Østerbro, som ligger i en dejlig afstand fra centrum, og som samtidig har meget at byde på. Østerbro kan være for de rige og de smarte, men der er også plads til alle andre. Hvis vi skal lige længere ud, så kan vi anbefale både Charlottenlund og Ordrup, som er dejlige områder tæt på natur og vand. Her har du naturligvis lidt længere ind til byen, men det er ikke længere, end at det kan klares på cyklen. Amager er også et sted, hvor der er plads til mangfoldigheden, og hvor du nemt kan komme ind til dit uddannelsessted fra.

København har alt i alt rigtig meget at byde på, og vi anbefaler dig at kigge forbi byen, så du kan blive klogere på, hvor det er, du ønsker at bo. København har også rigtig mange ungdomsboliger og kollegier, og hvis det er det, du er til, så anbefaler vi dig at skrive dig op på ventelisten snarest muligt.

Der er ikke noget at sige til, at København er en eftertragtet studieby, og at det fremover også vil være det, er der heller ikke noget at sige til, for i København skabes meget; også mange kommende lærere.