Skal du begynde på en uddannelse til efteråret? Knap er forårets eksaminer slut, før de mange unge mennesker skal til at overveje næste uddannelsesmæssige skridt. Måske er det på læreruddannelsen du har søgt om optagelse, og hvor du skal begynde til september? Vi ønsker dig i så fald held og lykke med det spændende studie, og kommer hermed nogle tips til, hvad du skal have styr på, inden du starter på uddannelsen.

Beskyt dine gadgets

Du har sikkert allerede en smartphone og adskillige andre gadgets, og de er alle sammen uundværlige hjælpemidler, når du skal til at studere. Med smartphonen kan du både finde information og få lyd i ørerne, og du kan dele mange af dine oplevelser på studiet med dine venner og din familie. Så sørg for at beskytte din smartphone bedst muligt. For at gøre det, kan du for eksempel investere i et mobilcover fra den lækre webshop Holdit, hvor du kan finde mange forskellige mobilcovers i flotte farver. Brug Holdit til at finde lige nøjagtig det cover, der passer til dig og din livsstil, og få beskyttet din smartphone, så du kan bruge den effektivt som hjælpemiddel i dine studier.

Skab trygge rammer

Det er også vigtigt, at du har styr på dine boligforhold, inden du begynder på et nyt studie i en ny by. Vi ved alle, at det kan være vanskeligt for studerende at finde boliger, og der er blandt eksperter også udtalt forudsigelser om mangel på studieboliger, hvilket betyder, at vi vil opfordre dig til at tage dette alvorligt, og måske også være villig til at gå en smule på kompromis. Måske er vilkårene sådan, at du i starten må nøjes med et privat lejeværelse ude i forstæderne. Så er du trods alt sikker på i det mindste at have et ordentligt sted at bo, og det er bedre end hårdnakket og forgæves at stræbe efter den helt perfekte bolig fra begyndelsen. Når du så er etableret i den nye læreruddannelse i den nye by, kan du hen ad vejen få fundet noget, som du hellere vil bo i. Mange studerende deler en lejlighed, men det er ofte nemmere at finde en sådan, hvis man allerede er etableret i byen og måske har fået nye studievenner, som man kunne tænke sig at bo sammen med.

Spis sundt

Som studerende er det også vigtigt at du spiser og lever sundt. Studiet kræver energi, og man kan faktisk godt leve sundt på et lille budget. Spis grøntsager der er i sæson, spar på det dyre kød og få protein gennem bælgfrugter og æg. Så bliver der også råd til en bytur ind imellem.