Odense er det rette valg for dig, som ønsker at læse på læreruddannelsen, og som samtidig ønsker at være i en by, der ikke er alt for stor. Odense har alt det gode fra de store byer, men den er samtidig i en her anden skala, som sikrer, at den er både god og hyggelig for dig, der er ny i byen.

Når man starter på en ny uddannelse, så kan det hele være lidt uoverskueligt, og man kan havebrug for gode og trygge rammer. Det er noget, Odense giver dig, og det vil her også være nemt at møde andre mennesker, der har de samme interesser som dig. I Odense kan du dyrke sport, og du kan også træne i fitnesscenter. Du kan også gå i biografen eller blive medlem af mange forskellige foreninger. Odense har også mange kulturelle seværdigheder, og hvis du kan lide at løbe maraton, så er det også byen for dig. Odense er også en god cykelby, hvor du nemt kan komme rundt, og du kan være uafhængig af offentlige transportmidler. Hvis du har din egen bil, er Odense også fin, og herfra kan du nemt komme til både København og Aarhus, hvis det er det, du ønsker.

Det er nemt at finde en studiebolig i Odense, og du skal ikke lede længe for at få et rigtig dejligt sted at bo. Det er der mange, der er glade for, og da det samtidig er billigt at bo i Odense, så får du her rigtig mange penge. Du kan nemt overleve på en SU, og du behøver ikke arbejde med siden af. Odense som studieby er det rigtige valg.