Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal læse til lærer eller ej, så er det naturligvis nødvendigt, at du begynder at undersøge, hvad det er, du egentlig ønsker. I dagens Danmark er der rigtig mange valg, og selvom vi anbefaler læreruddannelsen, så er det jo ikke sikkert, at det er det rigtige for dig. Det er ikke det samme, der er det rigtige for alle, og det er ikke alle, der skal være lærer. Men vi anbefaler under alle omstændigheder, at du ligger et besøg forbi læreruddannelsen i København, så du kan se, om det er noget for dig. Det er jo således, at der flere gange om året er åbent hus, og det er her, du vil kunne finde ud af, om det er noget for dig. Hvis ikke, du på dagen finder ud af det, så bliver du i hvert fald klogere på, hvad læreruddannelsen er for en størrelse.

Der er ikke noget at sige til, at der i dag er mange, der vælger læreruddannelsen i København, for mange mennesker ønsker et meningsfyldt job. Man kan næsten sige, at der i dag er flere end nogensinde, som ønsker at meningsfyldt job, og når det er sådan, man har det, så er netop læreruddannelsen et rigtig godt valg. Læreruddannelsen er for dem, der tænker over livet, og som gerne vil give noget videre til andre. At være lærer handler ikke blot om at tjene penge; det handler først og fremmest om at give noget til andre. Når du vælger at læse til lærer, så vælger du også at give dig selv en hverdag med mening, og det er jo det, vi alle, i sidste instans, søger efter. Hvis der ikke er meget mening i hverdagen, så er der heller ikke meget mening i livet, og det er jo nødvendigt for, at vi trives. Med en læreruddannelse får du det, du er på udkig efter, og du bliver vigtig for Danmark. Alle ønsker at være vigtige, og at der er et behov for dem, og det er det, du får, når du vælger at læse på læreruddannelsen.

Hvis du er i tvivl, om København er byen for dig, hvor du skal læse, så anbefaler vi, at du besøger den snarest muligt, så du kan finde ud af, om det er her, du vil være. København er eftertragtet, og det er måske også byen for dig.